BesteOnlineCasinosInNederland.nl nl

Beoordeling van het bet365 live casino spelaanbod

door Bas de Natris van

In deze beoordeling van het bet365 live casino spelaanbod zullen al je vragen wat betreft het live casino van bet365 voor je worden beantwoord. We gaan het uiteraard hebben over de betrouwbaarheid van bet365 als live casino aanbieder, maar ook over de beschikbare spellen, betaalmethoden, promoties, het mobiele live casino en nog veel meer.

Samenvatting bet365 live casino 2024

Aantal live spellen Ongeveer 100 spellen
Beschikbare betaalmethoden iDeal, PayPal, creditkaart, bankoverschrijving, meer
Promotie nieuwe spelers €5 gratis
Nederlandstalige spellen Beschikbaar
Uitbetalingspercentage (RTP) Tot 99,56%

1. Promotie nieuwe spelers bet365 live casino

bet365 max bonus (maximale bonus online)
bet365 Bonuscode juli 2024
bet365 Bonuscode augustus 2024
september 2024 oktober 2024
november 2024 december 2024
januari 2025 februari 2025
maart 2025 april 2025
mei 2025 juni 2025

First things first. Heb je nog geen account bij bet365, dan kan jij als nieuwe speler profiteren van een leuke bet365 live casino aanbieding die je €5 aan gratis gouden fiches oplevert.

Om de bet365 live casino bonus voor 2024 te claimen open je een account met onze bet365 casino bonuscode en stort je €10. Zet deze €10 in op in aanmerking komende live casino spellen (dat zijn alle live casino spellen met uitzondering van Live Casino-slotspellen en Live Hi-Lo) en 10 gouden fiches met een waarde van €0,50 worden automatisch aan je account toegekend.

Gouden fiches kunnen gebruikt worden voor 3 Card Brag, Casino Hold'Em, Live Hi-Lo, Live Roulette, Quantum Roulette en Spin a Win. Maximale prijs, spelrestricties, tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Lees dus eerst de voorwaarden van de bet365 live casino bonus op de officiële site van bet365. Als je naar online casino tips zoekt dan kun je het beste ons artikel met online casino goktips voor gevorderden checken.

2. Beschikbare spellen bet365 live casino in Juli 2024

Het spelaanbod in het bet365 live casino groeit continu, maar de experts van besteonlinecasinosinnederland nl doen er alles aan om onze reviews en handleidingen zo veel mogelijk up to date te houden.

Een van de leuke dingetjes in het live casino van bet365 in Nederland, is dat je in de kleine banner voordat je een spel opent al kan zien welke dealer er live is, wat de naam van de dealer is en welke taal die spreekt. Ook zie je bij veel spellen een preview van de laatste zetten of beurten.

Verder kan je uiteraard ook zien hoeveel spelers er aan de tafel zitten, wat de minimale inzet is en wat het RTP (uitbetalingspercentage) van het spel is. In het bet365 live casino kan het RTP oplopen to maar liefst 99,56%.

2.1 Exclusieve spellen

Onder de exclusieve bet365 live casino spellen vind je verschillende roulette, baccarat en blackjack spellen. Dit is ook de categorie waar je live tafels met Nederlandstalige dealers vindt.

Minimale inzetten in deze categorie starten vanaf €0,20 voor Super Spin Roulette, tot €50 voor Blackjack. Het hoogste RTP in deze categorie wordt gegeven bij Blackjack, namelijk 99,46%.

2.2 Blackjack spellen

De categorie Blackjack bevat een van de grootste variaties live casino games bij bet365 Nederland, waar je naast regulier Blackjack ook de varianten Mega Fire Blaze Blackjack, Majority Rules Speed Blackjack, All Bets Blackjack, Unlimited Blackjack, Cashback Blackjack, Royale Blackjack en Grand Blackjack kunt spelen.

In de categorie Blackjack vind je een van de hoogste gemiddelde RTP, en tevens het hoogste RTP voor een specifiek spel, namelijk 99,56% in Cashback Blackjack. Blackjack live spellen bij bet365 worden niet in het Nederlands aangeboden, maar zijn naast het Engels wel in verschillende andere talen te spelen, waaronder Duits en Italiaans. Daar zijn ook onze tips, uitleg en voorbeelden om blackjack te winnen van toepassing.

Minimale inzetten op de bet365 blackjack tafels starten vanaf €1 en lopen op tot €100.

Ben je uit op een spel met een hoog RTP, dan zijn French Roulette en Football French Roulette met een RTP van 98,65% je beste opties.

2.3 Baccarat & Sic Bo

In deze categorie vind je verschillende leuke spellen, met naast traditioneel Baccarat en Sic Bo ook Football Card Showdown, Dragon Tiger en Sette e Mezzo.

In deze categorie zal je alleen live tafels met Italiaanse en Engelstalige dealers vinden, waar de kleinste minimale inzet €0,20 bedraagt bij Sic Bo Deluxe, terwijl de hoogste minimale inzet op €10 staat.

Het hoogste RTP ontvang je bij Sette e Mezzo, waar uit uitbetalingspercentage gemiddeld maar liefst 99,31% is.

2.4 Spelshows

In de sectie spelshows vind je gevarieerde spellen, alhoewel er niet veel unieke spellen zijn, dus spellen die je niet ook al in een andere categorie terugvindt. Echte gameshow spellen die je hier vindt zijn bijvoorbeeld Hi-Lo en Spin a Win.

Spin a Win is een soort van Rad van Fortuin, waar veel verschillende spelers tegelijkertijd meespelen om hun inzetten te vermenigvuldigen. Je kan al meespelen bij Spin a Win vanaf €0,10 en het spel heeft een RTP van tot 97,22%.

2.5 Live Roulette

Het meest populaire live casino spel is toch nog altijd roulette en dit spel is dan ook goed vertegenwoordigd in het bet365 live casino.

Roulette is beschikbaar in het Nederlands, en naast klassieke roulette spellen als Europees en Amerikaans roulette, vind je veel leuke en spannende varianten van het traditionele spel. Denk aan Mega Fire Blaze Roulette, Age of the God Bonus Roulette, Quantum Roulette, Football Roulette, Speed Roulette, Prestige Roulette en Auto Roulette.

Roulette is een laagdrempelig spel met simpele regels en bescheiden minimale inzetten vanaf €0,20. Voor de echte high rollers is er met het ‘Prestige Roulette’ ook een interessante optie. Vergeet maar niet om beproefde tactieken om roulette te winnen te checken voordat je spelen gaat.

2.6 Live poker

De laatste categorie in het bet365 Nederland live casino is poker, waar je pokerspellen als Casino Hold’em en 3 Card Brag kunt spelen. De pokertafels in het live casino zijn Engelstalig en de RTP’s lopen op tot boven de 99%. Meespelen kan al vanaf €0,50 per inzet.

Naast live casino poker heeft bet365 ook een poker app. De echte pokerliefhebber is daar uiteraard een stuk beter af, maar het is leuk dat deze laagdrempelige pokerspellen in het live casino er zijn, zeker voor de beginner.

3. Beginnen met spelen in het bet365 live casino

Ga je voor het eerste in het live casino van bet365 spelen, dan moet je allereerst een account openen. Dat doe je door in de app of op de site op de “Word lid” knop te drukken. Het registratieformulier opent vervolgens, waar je jouw info moet opgeven. Op de laatste pagina kan je onze promotiecode invoeren, vergeet dat niet en ontvang €5 gratis bij je eerste €10 ingezet.

Wanneer je jouw account hebt geopend kan je een storting uitvoeren. Hiervoor heb je verschillende betaalmogelijkheden, waaronder creditkaart, betaalpas, iDeal, bankoverschrijving en PayPal.

Het minimaal vereiste bedrag voor een storting is €5, maar dit varieert per betaalmethode. Om in aanmerking te komen voor de bet365 live casino welkomstbonus is een storting van €10 vereist.

Wanneer het bedrag op je account staat ben je klaar om aan de slag te gaan met je favoriete live casino spellen. Kies simpelweg het spel dat je wil spelen, klik erop en je wordt aan de tafel toegevoegd. Veel plezier!

4. Het live casino van bet365 in het kort - Ons review

Heel kort, voordat we deze beoordeling van bet365’s live casino afsluiten, ons review.

Over het algemeen heeft bet365 een heel degelijk live casino. Het is zeker niet het beste live casino in Nederland, maar ook zeker niet het slechtste. Een aantal spellen die naar onze mening ontbreken zijn bijvoorbeeld lightning roulette spellen, maar ook de sectie spelshows is een beetje karig. Ook wat betreft het aanbod met Nederlandse dealers valt nog veel te verbeteren.

Daar staat dan weer tegenover dat alle bet365 live casino spellen heel fijn spelen op de telefoon in de gratis live casino app. Ook is het overige aanbod van bet365 zoals het sportsbook, poker, casino en bingo is beschikbaar met je live casino account, dus dat is mooi meegenomen.

Op het allerbelangrijkste punt, veiligheid, scoor bet365 ontzettend goed. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met bet365 en we hebben er nog nooit serieuze problemen ondervonden. Regels worden altijd keurig nageleefd, uitbetalingen verlopen vlekkeloos en de site is altijd online.

Al met al scoort bet365 met haar live casino een ruime voldoende, al is er ruimte voor verbetering. Op zoek naar alternatieven? Er zijn ook online casino’s in Nederland zonder iDIN 2024 ter beschikking.

Andere promoties bij bet365

bet365
bet365
Bonus Casino
Zet €10 in en ontvang 100 gratis spins
Bonuscode
bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
Bonuscode

5. Veelgestelde vragen over het bet365 live casino

5.1 🇳🇱 Heeft bet365 live casino Nederlandse tafels?

Ja, er zijn bij bet365 live casino tafels met Nederlandstalige dealer voor roulette spellen.

5.2 ❓ Welke spellen heeft het live casino van bet365 in 2024?

Het bet365 live casino telt zo’n 100 verschillende spellen, waaronder Blackjack, Roulette, Baccarat, Sic Bo en spelshows zoals Spin a Win en Hi Lo.

5.3 🤑 Wat is de bet365 live casino bonus?

Nieuwe spelers ontvangen €5 gratis voor bet365 live casino spellen. Daarnaast zijn er ook regelmatig andere aanbiedingen, die aan bod komen in onze beoordeling van het bet365 live casino spelaanbod.

reageer Beoordeling van het bet365 live casino spelaanbod
Reacties (2)
tips expert Bobby
tips expert Bobby 3 maanden geleden
Ik doe al een paar maanden aan die live casino van bet365. Ze zijn zeker interessanter dan klassieke casinospellen
Speel bewust 18+