BesteOnlineCasinosInNederland.nl nl

bet365 Live Casino Beoordeling

door Bas de Natris van

bet365 is natuurlijk een van de beste en meest kende bookmakers ter wereld, maar hoe goed is het casino-product van deze kansspelgigant eigenlijk? In deze bet365 live casino beoordeling beantwoord ik die vraag voor jou, en ga ik het live-aspect van dit online casino nader bekijken.

Voordat je verder leest heb ik hier mijn belangrijkste bevindingen alvast voor je op een rijtje gezet. Zo kan je in één oogopslag al zien wat de grootste pluspunten van het bet365 live casino zijn, en waar eventuele verbeterpuntjes te vinden zijn.

Samenvatting bet365 live casino review 2024

1. Een korte rondleiding door het bet365 live casino

bet365 max bonus (maximale bonus online)
bet365 Bonuscode april 2024
bet365 Bonuscode mei 2024
juni 2024 juli 2024
augustus 2024 september 2024
oktober 2024 november 2024
december 2024 januari 2025
februari 2025 maart 2025

Je vindt het live casino product van bet365 in het menu van de site. Gebruik je een laptop of computer dan zie je dit direct boven in je scherm, maar speel je op een tablet of telefoon dan zal je het menu eerst moeten openen. Voordat je aan de slag gaat met het live casino van bet365, kun je eerst onze live casino voor beginners tips 2024 lezen!

Het bet365 live casino ziet er op het eerste oog ontzettend gelikt uit. De live casino pagina heeft een hele moderne stijl, met een strakke zwarte achtergrond en felle groene accenten. Het live casino van bet365 volgt dezelfde stijl over alle pagina’s, wat voor een erg mooi geheel maakt.

Op de home page van bet365 live casino vind je een overzicht van de verschillende spelcategorieën, en een selectie van een aantal van de meest populaire live games bij bet365. De beschikbare categorieën in het bet365 live casino zijn;

  • Exclusief
  • Blackjack
  • Roulette
  • Baccarat & Sic Bo
  • Spelshows
  • Poker

Een handige feature van het bet365 Nederland live casino is dat je de spellen niet alleen kunt sorteren op spelcategorie, maar ook op inzet grote. Zo kan je kiezen voor spellen waarbij de inzet kleiner is dan €5, waar de inzetten rangen van €1 tot €10, of waar je inzetten van €10 tot €50 kunt plaatsen.

Je zal ook direct zien welke spellen worden gehost door Nederlandstalige dealers. Alhoewel niet alle spellen in het Nederlands beschikbaar zijn, biedt Playtech via bet365 live casino wel live Roulette in het Nederlands aan.

2. Deze spellen vind je in het live casino van bet365

Het bet365 live casino spelaanbod bevat eigenlijk wel alle spellen die je in een live casino hoopt te vinden. Zo kan je er live Roulette online spelen, maar ook Blackjack, Sic Bo, Baccarat, Spelshows en meer. Deze games worden aangeboden door betrouwbare live casino spelproviders, zoals Playtech. Het team van Beste Online Casino's in Nederland heeft alle bet365 live casino spellen voor je bekeken en een handig overzicht voor je opgesteld.

2.1 Exclusieve live spellen

Onder de exclusive live casino spellen bij bet365 vind je verschillende varianten van Blackjack, Roulette en Baccarat. Minimale inzetten variëren van €0,20 tot €50 en Nederlandse dealers zijn beschikbaar voor Roulette.

Live spel Minimale inzet Nederlandse dealer
Blackjack €1 - €50 Nee
Roulette €0,20 - €0,50 Ja
Baccarat Vanaf €50 Nee

2.2 Live blackjack

Live Blackjack komt bij bet365 in ontzettend veel vormen en maten. Je vindt hier onder anderen All Bets Blackjack, Unlimited Blackjack, Cashback Blackjack en Royale Blackjack. Deze spellen zijn beschikbaar in verschillende talen, met inzetten van €1 tot €100. Bij ons vind je ook strategieën, tips en voorbeelden om blackjack te winnen.

Live Blackjack Minimale inzet Talen
Blackjack €10 - €100 Engels, Italiaans, Duits
All Bets Blackjack Vanaf €1 Engels
Majority Rules Speed Blackjack Vanaf €1 Engels
Unlimited Blackjack Vanaf €5 Engels
Cashback Blackjack Vanaf €1 Italiaans
Mega Fire Blaze Blackjack Vanaf €1 Engels
Grant Blackjack Vanaf €100 Engels
Royale Blackjack Vanaf €15 Engels

2.3 Live spelshows

Onder de sectie spelshows vind je vooral varianten van de eerdergenoemde spellen, zoals Mega Fire Blaze Blackjack en Roulette, Age of the Gods Bonus Roulette en Sic Bo Deluxe. Er zijn slechts een paar spellen die exclusief tot deze categorie behoren in bet365’s live casino, namelijk Spin a Win en Hi-Lo.

Live spelshow Minimale inzet Nederlandse dealer
Spin a Win Vanaf €0,10 Nee
Hi-Lo Vanaf €0,20 Nee

2.4 Live roulette

Roulette is nog een live spel waar bij bet365 keuze genoeg is. Je kan er al deelnemen aan live Roulette tafels met inzetten vanaf €0,20 en hebt keuze uit onder anderen Age of the Gods Bonus Roulette, Quantum Roulette, Football Roulette, American Roulette en Europees Roulette. Check ook onze beproefde tactieken en tips om roulette te winnen voordat je gokken gaat.

Live Roulette Minimale inzet Talen
Europees Roulette Vanaf €0,20 Nederlands, Engels, Duits, Turks, Frans, Portugees, meer
Mega Fire Blaze Roulette Vanaf €0,20 Engels
Age of the Gods Bonus Roulette Vanaf €0,20 Engels
Quantum Roulette Vanaf €0,20 Engels
Football Roulette Vanaf €0,50 Engels
Speed Roulette Vanaf €0,50 Engels
American Roulette Vanaf €0,20 Engels
Auto Roulette Vanaf €0,50 Engels

2.5 Live poker

Voor de echte poker-liefhebber is het speciale poker-product van bet365 natuurlijk veel interessanter dan het poker in het live casino. Dan zal dan ook meteen de reden zijn dat deze live casino sectie het minst goed is uitgewerkt, en slechts twee spellen telt; Casino Hold’em en 3 Card Brag.

Live poker Minimale inzet Nederlandse dealer
Casino Hold’em Vanaf €1 Nee
3 Card Brag Vanaf €0,50 Nee

3. Belangrijke informatie bet365 live casino

3.1 Registratie

Registratie bij bet365 live casino is zo gebeurt. Je kan een account openen met iDIN, waarmee de registratie via jouw bank verloopt en je dus niet handmatig jouw gegevens hoeft in te vullen, of een persoonsverificatie hoeft te doorlopen na het openen van jouw account. Om een nieuwe bet365 live casino account te openen klik je op ‘Word lid’ op de website van bet365, of gebruik je onze link. Wanneer je tijdens het registreren onze bet365 casino bonuscode invoert kan je overigens ook profiteren van een aantal leuke welkomstpromoties.

3.2 Live casino bonus

Op dit moment kunnen nieuwe spelers profiteren van een leuke bet365 live casino bonus. Stort €10 en zet dit in op bet365 live casino spellen (met uitzondering van live casino slotspellen en Hi-Lo) om €5 in gouden fiches te ontvangen. Je ontvangt dit in de vorm van 10 fiches, ieder met een waarde van €0,50. De fiches moeten binnen dagen na ontvangst worden ingezet op een van de onderstaande live spellen;

  • 3 Card Brag
  • Casino Hold’em
  • Live Hi-Lo
  • Live Roulette
  • Quantum Roulette
  • Spin a Win

Verder kan je als nieuwe speler ook profiteren van een exclusieve bet365 casino bonus wanneer je onze promotiecode invoert tijdens het openen van je account. Maak hier dus zeker gebruik van als je jouw bonus in het reguliere casino, voor spellen of weddenschappen wilt gebruiken.

Alleen voor in aanmerking komende spelers van 24 jaar en ouder.

3.3 Betalingen

Betalingen bij bet365 live casino kunnen worden uitgevoerd via een aantal verschillende betaalmethoden, waaronder uiteraard iDeal en Maestro, maar ook VISA, Master Card, PayPal en Trustly zijn beschikbaar in Nederland. Heb je geld gewonnen met een bet365 live casino spel en wil je deze winsten laten uitbetalen? Dan ontvang je het geld normaliter binnen 3 dagen via een bankoverschrijving weer op jouw rekening.

3.4 Betrouwbaarheid

Het live casino van bet365 in 2024 is enorm betrouwbaar. bet365 is de grondlegger van het online gokken en startte als allereerste online gokbedrijf in het jaar 2000. Inmiddels is bet365 uitgegroeid tot de grootste aanbieder van online kansspelen wereldwijd met meer dan 60 miljoen actieve klanten, en sinds oktober 2021 beschikt bet365 ook over een licentie in Nederland.

3.5 Mobiele live casino app

bet365 ontwikkelt aparte applicaties voor alle verschillende producten. Voor het live casino is dus ook een speciale bet365 live casino app te downloaden in de App Store en in Google Play. De live casino app van bet365 werkt ontzettend goed en de live streams van de dealers zijn so gewoon te volgen op jouw mobiele apparaat.

3.6 Ander aanbod

Een van de grootste voordelen van bet365 live casino, is dat je met één account toegang krijgt tot alle producten van bet365. Zo kan je met jouw bet365 account dus niet alleen live casino spellen spelen, maar kan je ook gemakkelijk overschakelen naar het reguliere casino, spellen, bingo, poker, en natuurlijk het wereldberoemde sportboek van bet365! Zoek je naar andere betrouwbare goksites? Wij kunnen Casino777 van harte aanbevelen waar je een mooie welkomstbonus ontvangt met onze Casino777 Promotiecode Nederland.

4. bet365 Live Casino in 2024 - Mijn conclusie

Er is zeker nog wat werk aan de winkel bij het live casino bij bet365. Niet zo zeer omdat het live casino product bij bet365 niet goed is, maar vooral omdat de concurrentie in Nederland zo ontzettend sterk is. Andere grote merken zoals Unibet en Casino777 bieden ook fantastische live casino’s aan in Nederland, en bet365 zal goed z’n best moeten doen om in dit opzicht niet achter te raken, zeker met het relatief kleine aantal live spellen met een Nederlandstalige dealer.

Daar tegenover staat dat het bet365 live casino een van de meest betrouwbare ter wereld is, en ook volledig gelicentieerd in Nederland. De klantenservice is 24 uur per dag te bereiken, en alhoewel de live chat soms wat overladen is, zijn de medewerkers altijd erg behulpzaam in het beantwoorden van vragen en oplossen van eventuele problemen. Ook het feit dat je met een account bij bet365 direct ook toegang hebt tot alle andere producten, zoals sportweddenschappen, casino, poker, spellen en bingo, is een enorm pluspunt.

Uiteraard is ook de bet365 live casino welkomstbonus voor nieuwe spelers een leuke extra. De bonus is makkelijk en transparant, plus de winsten worden als cash uitgekeerd en zijn dus niet aan inzetvoorwaarden verbonden.

Verder heeft het live casino van bet365 een ontzettend goede layout en een intuïtieve spelindeling. Live spellen zijn goed gesorteerd en gemakkelijk te vinden, zowel in de browser versie van het live casino, als in de speciaal ontwikkelde mobiele live casino app van bet365 die gratis te downloaden is. Om nog meer winst te halen, raden wij je aan om onze online casino tips voor gevorderden te lezen.

Tot slot is het bet365 live casino een plek waar zowel de beginnende speler (stortingen vanaf €5, lage inzet limieten) als de gevorderde gokker (high roller live tafels met inzetten tot €100) zich helemaal thuis zal voelen.

Al met al kan ik concluderen dat het live casino van bet365 in Nederland een prima keuze is voor iedereen die graag veilig en vertrouwd een online casino spel speelt. Mijn bet365 live casino beoordeling is een ruime voldoende, en ik kan je dit casino dan ook van harte aanbevelen.

reageer Bet365LiveCasinoBeoordeling
Reacties (2)
tips expert Bobby
tips expert Bobby 5 dagen geleden
Ik doe al een paar maanden aan die live casino van bet365. Ze zijn zeker interessanter dan klassieke casinospellen
Speel bewust 18+